7 Perkara Mereka Kagum Tentang Pasangan Masing-masing

Oleh Adilah Fatin

Ada momen pastinya anda rasa kagum dengan pasangan anda, bukan? Kami tanya 7 individu ini tentang pasangan mereka. Dan ini jawapan mereka.

#1: Syahmi

"Budak-budak mudah tertarik dekat dia...hihi"

#2: Hazirah

"Dia boleh menangis lepas saya deliver anak sulung saya. sampai doktor dan nurse pun tegur. Dia boleh cakap sambil nangis, -"Terima kasih sayang" dan cium dahi saya."

#3: Illy

"Dia budak baik. sangat baik sampai saya rasa semua karakter dalam cerita cinta saya suka dia ada. Maybe sebab saya in love dengan dia saya selalu rasa macam itu. Tapi famili dan kawan-kawan saya pun rasa benda yang sama. Cara dia laya saya depan semua orang buat saya kagum dan bersyukur pada masa yang sama. Dia selalu buat saya rasa bangga dapat dia."

#4: Azizi

"Dia kompetitif. Dia nak jadi the best dalam apa yang dia buat. Dia juga dapat survive mentally dan physically sebab dia duduk seorang jauh masa sambung belajar sampailah sekarang sudah bekerja."

#5: Afiq

"Dia ada kesabaran dan ketabahan. Dia selalu banyak bersabar dengan karenah saya. Dia juga ada banyak dugaan yang dia hadapi, tapi dia tetap tabah dan steady sahaja. Dia tak akan tunjuk kelemahan dia pada orang lain."

#6: Dee

"Dia bijak. Lepas tu dia tahu banyak benda. Benda tu macam cool habis sebab boleh discuss banyak benda daripada physics theories, politics sampailah gosip artis zaman 90an. Selalu rasa wow sebab dia boleh absorb banyak benda dengan laju. Dia ni macam sponge. Sponge yang comel. Hihi"

#7: Nina

"Dia very family man. Tak kisah kalau orang panggil dia anak mak ke apa. Saya rasa susah nak cari lelaki macam ini sekarang sebab kita pun akan jadi family dia. Jadi itu benda baiklah...haha dan dia sanggup ambil, hantar saya dekat Rawang itu. Di saat semua kata Rawang itu hulu la apa la. Dia sanggup ulang alik. Haha.."

. . . . . . . . . .

Semua foto hiasan: Tied The Knot

Anda ada cerita atau tips yang ingin dikongsikan dengan pembaca iKahwin.my? Hantarkan email kepada adilahfatin.mi[at]gmail.com

. . . . . . . . . .


comments powered by Disqus

Recommended

  • Text & Photos by

    Adilah Fatin