6 Baju Flower Girl Bawah RM90

Oleh Adilah Fatin

Kami kongsikan pilihan baju 'flower girl' dengan rekaan yang menarik pada harga yang berpatutan.

#1: KIDS Hani Bow Peplum Top, RM52.00 (Poplook) - Hiasan reben kecil yang ringkas menambahkan kecomeln dress ini. Terdapat dalam perlbagai pilihan warna.

#2: KIDS Erina Front Slit Chiffon Maxi Dress, RM64.00 (Poplook) - Comel dan potongannya juga selesa untuk kanak-kanak. Terdapat dalam perlbagai pilihan warna.

#3: KIDS Haifa Tiered Chiffon Maxi Dress, RM64.00 (Poplook) - Kemasan layering menambahkan kecomelan baju ini. Terdapat dalam perlbagai pilihan warna.

#4: KIDS Jamia Pleated Chiffon Maxi Dress, RM69.00 (Poplook) - Mahukan sesuatu yang sopan dan ringkas. Dress ini mungkin pa yang anda cari. Padankan dengan aksesori rambut yang sedikit gah untuk kelihatan lebih menarik. Terdapat dalam perlbagai pilihan warna.

#5: KIDS Nazirah Ruffle Kurung Set, RM82.00 (Poplook) - Anda mahu flower girls anda berbaju kurung dan bukannya dress? No problem, set baju kurung ini ada. Sudahlah berpatutan, rekaannya juga comel dengan kemasan ruffle. Terdapat dalam perlbagai pilihan warna.

#6: KIDS Zariyah Lace Maxi Dress, RM89.00 (Poplook) - Kanak-kanak juga boleh mengenakan lace jika kena pada gayanya. Tampilkan gaya manis dengan lace maxi dress ini. Terdapat dalam perlbagai pilihan warna.

. . . . . . . . . .

Foto header: The Leiora

. . . . . . . . . . .


comments powered by Disqus

Recommended

  • Text & Photos by

    Adilah Fatin